Onder de Dom

slapen in Utrecht    

 
 

In het zelfstandige appartement Onder de Dom slaap je onder de 'kloostermoppen', bakstenen die in de vorige eeuw werden gebruikt om kloosters en kerken te bouwen. Het appartement ligt aan een rustig plein achter de Buurkerk, op steenworp afstand van de Dom.


Het appartement is 45m2, heeft een eigen voordeur, direct aan het plein. Het appartement biedt heel veel privacy en is van alle

luxe voorzien: een heerlijk tweepersoonsbed, een slaapbank van 160 cm breed en een gezellige lounge hoek met tv. De tafel heeft uitzicht op het plein en de Dom, en de keuken is compact en compleet. Er is een oven/magnetron, natuurlijk een nespresso apparaat en zodat je je dag goed kan beginnen.


Er is een luxe badkamer met tweepersoons wastafel en een regendouche, en een aparte wc. Het bed zal mooi opgemaakt zijn, net als in een hotel, en er zijn voldoende handdoeken.


We ontvangen je graag, met 1 of 2 personen. En zelfs een 3e en 4e persoon zou kunnen, op de slaapbank (die we natuurlijk ook voor je opmaken). Of een babybedje op verzoek.


Grietje is de trotse eigenaresse en is graag in Utrecht maar ze woont er helaas niet meer. Dus als gast zal je meestal Sarah & Addo ontmoeten, zij wonen boven het appartementen en beheren het appartement ook. Ze genieten ervan om het gasten naar hun zin te maken, en helpen je graag verder!


We heten je graag welkom in ‘Onder de Dom’, neem gerust contact met ons op.
 

Onder de Dom - appartement

Onder de Dom is een licht, modern en trendy appartement, op een absolute toplocatie....praktisch 

onder de Dom!

Het appartement ‘Onder de Dom’ is verbouwd en ingericht door Mies Interieur,

interieurontwerp.